workshop

Patroonherkennen

Patronen waarnemen, begrijpen en creëren

In deze workshop leer je wat patroonherkenning is en hoe je de vaardigheid ontwikkelt om patronen te doorzien en zelf te creëren. Hiermee onderscheiden we ons op een creatieve manier van computers. In deze tijd van technologische ontwikkelingen wordt deze vaardigheid steeds belangrijker.

Patroonherkenning

Patronen waarnemen, begrijpen en creëren

We herkennen al heel jong complexe beelden, zoals gezichten en gebaren. We leren gesproken taal begrijpen. We leren regelmaat en structuur herkennen. Dit zijn allemaal patronen, die we leren begrijpen. Het waarnemen, begrijpen en creëren van patronen zijn vaardigheden, die ook belangrijk zijn voor de verwerking van leerstof. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met praktische oefeningen, waar je meteen mee aan de slag kunt in de les.

Voor wie is deze workshop?

Voor onderwijsprofessionals in PO (midden- en bovenbouw) en VO.

Nieuwsgierig geworden?

Deze workshop wordt in de loop van 2019-2020 ingepland. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Als je de specifieke workshop(s) aanvinkt, sturen we je een persoonlijk bericht als de datum hiervan bekend is.

Aanbod op maat

Onze workshops en de training zijn ook landelijk en als teamsessie te volgen. De nadruk ligt daarbij op de collectieve creativiteit en verbinding binnen een bestaand team. Heb je hierover vragen, of wil je overleggen? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ligt er binnen het team of de organisatie een (professionaliserings)vraagstuk m.b.t. Visueel, Creatief & Innovatief Denken? Of staan jullie voor een strategische uitdaging? Wij denken en puzzelen graag mee om ons aanbod passend te maken.